Агрономічний факультет

Кафедра технології зберігання та переробки продукції рослинництва

Дисципліни

 Колектив викладачів кафедри забезпечує викладання навчальних дисциплін: «технологія зберігання та переробки продукції рослинництва», «управління якістю сільськогосподарської продукції»; «екологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції рослинництва»; «зберігання та переробка плодів і овочів»; «агроекологічне обґрунтування технології виробництва провідних овочевих культур»; «сучасні інтенсивні технології вирощування технічних культур»; «стандартизація і контроль якості продукції рослинництва»; «зберігання продукції рослинництва; переробка продукції рослинництва»; «сертифікація і контроль якості продукції рослинництва; товарознавство»; «методика і організація досліджень зі зберігання та переробки продукції рослинництва».